Ontdek de leukste indoor speeltuinen in Drenthe voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Een kinderfeestje organiseren kan een uitdaging zijn, vooral wanneer het weer niet meewerkt. Gelukkig zijn er in Drenthe een aantal indoor speeltuinen die de perfecte locatie bieden voor een feestje. Deze speeltuinen zijn niet alleen uitgerust met de leukste speeltoestellen en activiteiten, maar bieden ook speciale arrangementen die een feestje tot een groot succes maken.

Lees verder om meer te ontdekken over de faciliteiten en feestarrangementen van deze indoor speeltuinen in Drenthe, en maak van het volgende kinderfeestje een dag om nooit te vergeten! De speeltuinen staan in willekeurige volgorde.

Speelparadijs Cowboys en Indianen in Coevorden

Het Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden is een indoor en outdoor speeltuin die kinderen meeneemt op een spannend avontuur in het Wilde Westen.
Het speelreservaat is voorzien van verschillende attracties zoals trampolines, touwbruggen, glijbanen, ballenbaden en schietkanonnen.

Buiten kunnen kinderen genieten van een houten speeltuin, een kleine kinderboerderij en een midgetgolfbaan die ’s avonds verandert in een spectaculaire glow-in-the-dark ervaring. Daarnaast is er ook een lasergame arena waar de kinderen zich kunnen uitleven in een veilige en leuke omgeving.Het Cowboy & Indianen Speelreservaat is erg geschikt voor het geven van kinderfeestjes. Er zijn verschillende feestarrangementen waaruit je kunt kiezen. Voor de wat jongere kinderen is een Western feestje erg geschikt. Hierbij heb je toegang tot het speelparadijs, onbeperkt ranja en wat lekkers. Je kunt dit upgraden met extra eten. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er de mogelijkheid voor een lasergame feestje. Dit is ook te combineren met toegang tot het speelparadijs. Wil je alle details weten, kijk dan hier op de website van Cowboys en Indianen. 

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold

De Drentse Koe in Ruinerwold is een speelboerderij die kinderen een dag vol plezier en avontuur biedt. Binnen kunnen kinderen zich uitleven op grote glijbanen, een speelzolder met blokken, en een overdekt springkussen. Buiten wacht een enorme speeltuin met tractors, dierenweides en interactieve spellen.

Naast de speelvoorzieningen is De Drentse Koe ook bekend om zijn zelfgemaakte ijs, gemaakt van melk van eigen koeien. Dit maakt een bezoek aan de boerderij niet alleen leuk, maar ook erg lekker.
Voor kinderfeestjes biedt De Drentse Koe twee arrangementen waarbij kinderen gebruik kunnen maken van alle speeltoestellen en activiteiten, gratis ranja en wat lekkers. Vooral voor de jongere kinderen tot 8 jaar is de Drentse Koe een erg leuke locatie. 

Met een combinatie van speelplezier, dieren en heerlijk ijs, biedt De Drentse Koe een onvergetelijke ervaring voor een kinderfeestje. Bezoek de website van De Drentse Koe voor meer informatie.


Ballorig in Assen en Emmen 

Ballorig is een keten van indoor speeltuinen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met vestigingen door heel Nederland, waaronder twee in Drenthe, biedt Ballorig een veilige en uitdagende speelomgeving waar kinderen zich eindeloos kunnen vermaken.
In Drenthe vind je Ballorig in Assen en Emmen. Bij Ballorig kunnen kinderen klimmen, klauteren, springen op trampolines, glijden van glijbanen, en spelen in grote ballenbakken. Met verschillende arrangementen is Ballorig een ideale plek voor een kinderfeestje. Boek je een kinderfeestje bij Ballorig, dan heb je altijd een gereserveerde tafel, de hele dag toegang en onbeperkt ranja. Afhankelijk van het arrangement wat je kiest is dit uit te breiden met eten en verschillende thema’s zoals prinsessen en jungle.

Bezoek de website van Ballorig voor meer informatie over locaties, openingstijden en arrangementen.


FunZone Hoogeveen is een indoor speeltuin die kinderen van alle leeftijden een dag vol plezier en avontuur biedt. Kinderen kunnen zich uitleven op diverse speeltoestellen, waaronder hoge klimrekken, snelle glijbanen, uitdagende hindernisbanen en trampoline velden. Voor de jongere bezoekers is er een speciaal peutergedeelte waar ze veilig kunnen spelen en ontdekken.

Bij FunZone is het ook mogelijk om je kinderfeestje te vieren. Er is een speciaal arrangement voor kinderfeestjes waarbij je de hele dag kan komen spelen, er een gereserveerde tafel voor je klaarstaat en ranja met wat lekkers.

Wil je meer weten, kijk dan op de website van FunZone Hoogeveen. https://www.funzone.nl/activiteiten/kinderfeestjes-speeltuin/hoogeveen


Sprookjeshof Zuidlaren

Sprookjeshof Zuidlaren is een betoverende speeltuin en familiepark waar sprookjes tot leven komen. Gelegen in het dorp Zuidlaren in Drenthe, biedt Sprookjeshof een unieke combinatie van een sprookjesbos, een grote speeltuin, en een indoor speelparadijs, waardoor het de perfecte bestemming is voor een kinderfeestje. 

In het sprookjesbos kunnen kinderen genieten van interactieve sprookjeshuisjes en scènes uit bekende sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester en Hans en Grietje. Elk huisje vertelt een verhaal en nodigt kinderen uit om deel te nemen aan de magie van de sprookjeswereld.

De grote buitenspeeltuin is uitgerust met tal van speeltoestellen, waaronder schommels, glijbanen, klimrekken en een kabelbaan. Kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken terwijl ouders ontspannen kunnen toekijken. Voor regenachtige dagen biedt Sprookjeshof ook een indoor speelparadijs met ballenbakken, springkussens en andere uitdagende speeltoestellen.

Voor kinderfeestjes heeft het Sprookjeshof diverse arrangementen. Naast toegang tot het park bieden de arrangementen verschillende opties voor eten. Je kunt kiezen voor patat met een snack of een grote toren met pannenkoeken.

Bezoek de website van Sprookjeshof voor meer informatie over openingstijden, prijzen en arrangementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *